Kutya és Gyerek

24 órás szolgálat - Noémi története

2018. május 31. 08:52 - KutyaesGyerek

Sok olyan történetet hallottunk már, hogy az állatok megérezték előre valamilyen katasztrófa előjelét, és nemes egyszerűséggel ezt jelezték is a gazdájuknak, aki vagy komolyan vette őket, vagy nem. Biztos mindenki ismeri Oscar cica történetét, aki egy idősek otthonában leheveredik azok mellé a lakók mellé, akiknek már nincs túl sok hátra. (Amennyiben el akarod olvasni a teljes sztorit, itt találod) 

Lényeg, hogy az állatoknak van hatodik érzéke, ez tuti, és Noémi története meg is erősített bennünket ebben.

"A mi családunk tagja egy német dog, aki elképesztő türelemmel és szeretettel vigyáz a kisfiamra. Történt egyszer, hogy lefektettem aludni a gyereket, és én is már ágyban voltam, amikor a kutyánk elkezdett nyafogni. Nem vinnyogott, nem nyüszített, hanem szó szerint vinnyogott. Nem tudtam mire vélni a különös hangot, amit azelőtt sose hallatott, minden esetre kiküldtem a szobából, ő azonban nem adta fel. Állandóan visszajött és nyafogott. Én úgy gondoltam, hogy biztosan pisilnie kell, így nagy nehezen rávettem magam arra hogy kiszálljak az ágyból, és kiengedjem. Ő azonban nem az ajtó felé ment, hanem a fiam szobája felé, ahol leült, és meg sem akart mozdulni. Ekkor már sejtettem, hogy valami nincs rendben."

33845552_1926121687439616_7704101645944094720_n.jpg

Egy korai kép Noémi gyermekéről és a kutyákról

Szerencsére Noémi ezután már nem próbálta meg kiterelni a kutyát, hanem inkább a biztonság kedvéért, ránézett a fiára, és nagyon jól tette. "A fiam a földön hevert és alig kapott levegőt, kruppos rohama volt. Ha a kutyánk nem jelez, akkor valószínűleg soha nem hallom meg, hogy valami nagy baj van, és bele sem merek abba gondolni, hogy ennél sokkal rosszabb is történhetett volna. Ezért is örülök neki, hogy a fiam mellett van egy kutya is a családban, hiszen úgy reagálta le a problémát, mint egy jó nagy testvér."

Az állatok nem véletlenül jeleznek, ha valami baj van, hiszen náluk ez ösztönös. Gondoljatok csak bele, a gazellák is figyelmeztetik egymást, ha észrevesznek egy ragadozót a környékükön, sőt a majmok és a madarak többsége is hasonló taktikát alkalmaz veszély esetén. Bízzatok ti is a kutyátokban, és ha valami szokatlant művel, ne szidjátok össze rögtön, inkább próbáljátok meg kitalálni, hogy mi baja lehet.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaesgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2713783866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.18. 03:56:19

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása